Ijssalon

 

Het was een formidabel, prachtig, warm, ja zelfs heet, mooi, fijn, lekker, verfrissend, cool, echt... ijsseizoen - en dat dankzij jou - ; want was jij er niet geweest, dan was onze team spirit en onze goesting er niet om iedere dag het beste van ons zelf te geven. Dikke merci.

-- de koeien vonden het ook fijn, al die belangstelling in de weide.... Bella en haar vriendinnen hebben vele keren geposeerd op de achtergrond op jullie foto's.... ---

 

Op dit moment zitten we in winterslaap. We gaan terug open volgend jaar begin april ergens...

 

We maken ons klaar om jullie een onvergetelijk eindejaar te bezorgen; met een fijne kaasplank en een kerst buche !

 

Vraag onze eindejaar folder aan via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding eindejaar folder

 

 

 

 

De smaak moet goed zitten : Vanille roomijs met echte vanille stokken, aardbeien ijs met 40 % vruchten, chocolade ijs met stukjes chocolade in !

 

Om de wachtrijen te korten hebben we een tapijs installatie aangeschaft. Via de drankrij bent u sneller bediend !  Een vers ijsje vanille of chocolade. Zelfde recept als in de ijsvitrine. Gewoon vers heerlijk snel ijs !

 

Steeds ijs in dozen verkrijgbaar van de meeste soorten. Afhalen kan in de zuivelwinkel tijdens de openingsuren, of in het ijssalon via de drankrij.

 

 

 

 

Idee : stel zelf uw ijscoupe samen ! Wij bedienen niet aan de tafel, er is teveel keuze. U kiest aan de ijsvitrine uw ijscoupe en die wordt direct gemaakt ! 

 

 

 

de bossneppe speeltoren.jpgde bossneppe terras limo.jpgde bossneppe terras paarden.jpgijssalon.jpgterraszicht.jpg