Ijssalon

  

"Het was een formidabel, prachtig, warm, ja zelfs heet, mooi, fijn, lekker, verfrissend, cool, echt... ijsseizoen - en dat dankzij jou - ; want was jij er niet geweest, dan was onze team spirit en onze goesting er niet om iedere dag het beste van ons zelf te geven. Dikke merci.  -- de koeien vonden het ook fijn, al die belangstelling in de weide.... Bella en haar vriendinnen hebben vele keren geposeerd op de achtergrond op jullie foto's.... ---"

 

Openingsuren ijssalon :

Het ijsseizoen zit erop. We gaan terug open begin april 2020 !

 

We hebben iets heel leuks voor jullie voor de ijsvritrine !! Je weet wel, er kunnen 36 smaken in, maar we hebben er veel meer... Zo moeten we iedere week kiezen... wat laten we er uit en wat brengen we nieuw ? Omdat je zou weten wanneer je favoriete smaak in de vitrine zit, hebben we een speciaal programmaatje gemaakt. Zie hieronder : je kan op de buttom klikken van "smaakabonnement toevoegen" en dan kan je je favoriete smaak aan ons doorgeven. Meer nog : als die smaak in de ijsvitrine zit, krijg je automatisch een mailtje !

Vergeet niet om onderaan de lijst met smaken op de buttom te klikken 'smaakabonnement toevoegen' ! Je krijgt daarna een bevestigingsmail.

Je kan steeds je smaken aanpassen of je uitschrijven uit het abonnement. Dit abonnement is geheel gratis.

 .

 

 Ijstaarten zijn er terug vanaf 30 november.

  

De smaak moet goed zitten : Vanille roomijs met echte vanille stokken, aardbeien ijs met 40 % vruchten, chocolade ijs met stukjes chocolade in !

 

Om de wachtrijen te korten hebben we een tapijs installatie aangeschaft. Via de drankrij bent u sneller bediend !  Een vers ijsje vanille of chocolade. Zelfde recept als in de ijsvitrine. Gewoon vers heerlijk snel ijs !

 

Steeds ijs in dozen verkrijgbaar van de meeste soorten. Afhalen kan in de zuivelwinkel tijdens de openingsuren, of in het ijssalon via de drankrij.

 

 

 

 

Idee : stel zelf uw ijscoupe samen ! Wij bedienen niet aan de tafel, er is teveel keuze. U kiest aan de ijsvitrine uw ijscoupe en die wordt direct gemaakt ! 

 

 

 

de bossneppe terras limo.jpgde bossneppe terras paarden.jpgDSC_0400aangepast.jpgDSC_1196aangepast.jpgDSC_1202aangepast.jpgDSC_1225aangepast.jpgDSC_1319aangepast.jpgijsjes8aangepast.jpgijsjes10aangepast.jpg